Openbare bibliotheek Kasterlee

Digi-kriebels

Heb jij ook digi-kriebels?

In mei starten opnieuw al onze computeropleidingen in de bibliotheek om mensen van Kasterlee, Lichtaart en Tielen wegwijs te maken in de digitale wereld.

Wegens groot succes zijn de meeste van onze cursussen volzet! Voor smartphone, tablet en computerinitiatie zal je nog geduld moeten oefenen tot september.

Voor volgende cursussen kan je nog wel een plaatsje bemachtigen!

• "Photoscape, een computerprogramma waarmee je je foto's en afbeeldingen kunt bewerken in veertien lessen. Dit gratis programma biedt tal van mogelijkheden om kwalitatieve bewerkingen uit te voeren op de foto’s die je zelf getrokken hebt. Deze reeks start op dinsdag 15 mei van 9-11 in Kasterlee. Let op: deze lessen worden twee keer per week gegeven zowel op dinsdag als donderdag van 9u tot 11u.
  • "Office" wordt in de bib van Lichtaart gegeven. Hier leer je stap voor stap werken met alle toepassingen van office zoals: Word, Powerpoint, Excel,.. Deze programma’s bieden tal van mogelijkheden om documenten op te maken. Opgelet; deze lessen starten direct na de paasvakantie op maandag 16 april van 15u tot 17u.
  • "Praktische computervaardigheden" Wil je graag leren hoe praktisch te werken met een computer? Afdrukken, mappen sorteren, online bankieren,…? Dan is onze nieuwe cursus praktische computervaardigheden iets voor jou! Op een gematigd tempo leer je de basis van de computer met een aantal praktische tips en extra’s! Ook deze curus wordt in de bib van Lichtaart gegeven, elke maandag van 9u tot 11u, start op maandag 7 mei 2018.

De cursussen zijn volledig gratis

Inschrijven is verplicht via 014850011, bibliotheek@kasterlee.be of aan de balie.

Voor meer informatie en inschrijvingen: Bibliotheek Kasterlee (014/85 00 11).

voordat ze op de site verschijnen.