De Schrijfwijzen 2022: tijd voor een nieuw dictee

Zet je schrap voor de nieuwe editie van het dictee op vrijdag 7 oktober 2022!

Creatief Schrijven vzw, de krant De Standaard en de Vlaamse bibliotheken dagen iedereen uit om mee te spelen met De Schrijfwijzen. Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers, wél een ludiek en laagdrempelig taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt.

• Het spel begint om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 80 bibs over heel Vlaanderen en Brussel.
  • Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!
  • Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem!

De winnaars van alle bibliotheken en van het online taalspel van De Standaard nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen in Antwerpen.

Datum: vrijdagavond 7 oktober 2022 om 20 uur in de bib van Lichtaart.

Het spel telt drie rondes: een traditioneel dictee, multiple choice en spellingbee.
De winnaar van elke bibliotheek gaat aan de haal met een exclusief cadeau!

Dit jaar organiseren wij de Schrijfwijzen in samen met de bibliotheek van Lille.

Inschrijven: via onderstaand formulier, 014850011, bibliotheek@kasterlee.be of aan de balie

Inschrijvingsformulier