De Schrijfwijzen: Het Groot Dictee Heruitgevonden

Samen met andere Vlaamse bibliotheken spelen wij 'De Schrijfwijzen: Het Groot Dictee Heruitgevonden'.

Schrijf nu in!

Op deze vrijdagavond spelen meer dan 2000 mensen in 100 Vlaamse bibliotheken 'De Schrijfwijzen: Het Groot Dictee Heruitgevonden'. Geen aartsmoeilijk dictee vol uitzonderingen maar een gezellig taalspel voor alle liefhebbers van de Nederlandse taal. Wij dagen jou uit!

Het dictee gaat simultaan door op 6 december in meer dan 100 bibliotheken over heel Vlaanderen en Brussel. Of doe vanaf 6 december mee aan de online rondes via de app dS Nieuws of op standaard.be

De 200 besten uit de live- en online rondes nodigen we uit op het grote finaledictee op zaterdag 18 januari 2020 in de Koninklijke Bibliotheek van België.

• vrijdag 6 december om 20 uur
  • in de bib van Lichtaart
  • gratis
  • vooraf inschrijven verplicht, opgelet de plaatsen zijn beperkt