Afhaalbibliotheek

Je kan ook boeken blijven afhalen in de 3 bibliotheken tijdens de coronaperiode:

boeken

Hoofbibliotheek Kasterlee

• je kan een pakket boeken afhalen in de hoofdbibliotheek NA AFSPRAAK.
  • raadpleeg onze website, kasterlee.bibliotheek.be en kijk welke boeken aanwezig zijn (ALLEEN DE BOEKEN VAN DE HOOFDBIBLIOTHEEK)
  • stuur een mail, bibliotheek@kasterlee.be met de volgende gegevens:
  1. naam en nummer van jouw lenerspas
  2. lijst met boeken (of andere materialen) die je wenst  (titel + auteur, eventueel soort materiaal: spel, game, dvd, …)
  3. gewenste dag en uur van afhalen (maandag, dinsdag en donderdag van 9-12 uur of van 13-16 uur, woensdag en vrijdag van 9-12 uur)
  • Je krijgt een mail terug wanneer je jouw pakket kan afhalen in de hoofdbibliotheek.

Bibliotheken Lichtaart en Tielen
Boeken afhalen in de bibliotheken van Lichtaart en Tielen kan ook, na telefonisch contact of via mail en enkel na afspraak.
Bib Lichtaart: 014/551606 of biblichtaart@kasterlee.be (alleen voor boeken aanwezig in de bib van Lichtaart)
Bib Tielen:     014/551610 of bibtielen@kasterlee.be (alleen voor boeken aanwezig in de bib van Tielen)